sluiten

Waar bent u naar op zoek?

Algemeen

Inloop-bijeenkomsten U op leeftijd

(Net)werkgroep-leden van U op leeftijd en andere geïnteresseerden kunnen maandelijks informeel met elkaar in gesprek gaan, ervaringen uitwisselen en op de hoogte blijven van wat er speelt. Of gewoon even bijpraten bij een kop koffie. Daarnaast delen we actualiteiten over onze activiteiten en projecten. Ook nieuwe belangstellenden zijn welkom om kennis te komen maken met onze organisatie. 

De inloop is altijd op de derde donderdag van de maand. De koffie en thee staan klaar om 11 uur in onze vergaderruimte op de Churchilllaan 11-E1. Rond 12 uur sluiten we af.

Zin om te komen? Je hoeft je niet aan of af te melden. Wel is een goed idee om, als je voor het eerst komt, even te bellen (T 06 8350 5096 op maandag en donderdag). Dan kunnen we je wegwijs maken in het gebouw. Ook raden we je aan om in de agenda op de website te kijken of er niet onverwachts iets tussen is gekomen. Dat laatste zullen we natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen te bouwen aan een nog hechtere groep vrienden rond U op leeftijd.

Beeld: Moon Saris