sluiten

Waar bent u naar op zoek?

Algemeen

Nieuwe naam en directeur

Op 2 oktober onthullen wij in het bijzijn van wethouder Linda Voortman onze nieuwe naam. Sinds januari dit jaar zijn COSBO-Stad-Utrecht en ACO versmolten tot één organisatie die zich inzet voor de belangen van senioren in Utrecht.

De afgelopen maanden zijn we – naast het reguliere werk – intensief aan de slag gegaan met onder meer het inrichten van (nieuwe) werkgroepen en netwerken. En we hebben nagedacht over een nieuwe naam, logo, website. Tijdens een feestelijke bijeenkomst onthullen we het resultaat.

Daarnaast zijn we blij op 2 oktober onze nieuwe directeur te kunnen voorstellen. Yvon Hoogendijk neemt dan het stokje over van interim-directeur Theo Wennekes. Ook in dat opzicht steken we onszelf dus in een nieuw jasje!

Naast al deze nieuwigheid is er op 2 oktober een inhoudelijk programma. Met als centrale vraag: hoe ziet goede belangenbehartiging eruit en hoe kunnen senioren daaraan een actieve bijdrage leveren? Naast de verhalen van de gastsprekers hopen we op een betrokken inbreng vanuit de zaal.Onze vaste relaties ontvangen binnenkort een uitnodiging. Ben je nog niet bekend bij/met ons, maar heb je wel belangstelling voor de bijeenkomst op 2 oktober? Laat het ons weten via bijeenkomst@cosbo-stad-utrecht.nl  Je ontvangt dan van ons een uitnodiging. Hopelijk zien en spreken we je dan op 2 oktober persoonlijk. Tot dan!