sluiten

Waar bent u naar op zoek?

Hoe gaat het met U?


We horen heel graag hoe het de senioren in Utrecht vergaat. We hebben het aan een aantal van hen gevraagd, zie hun verhalen hieronder.

Wil je ook je verhaal laten horen? Of heb je een klacht, probleem of juist een mooie opsteker die je met ons wilt delen? Voor ons kan dat aanleiding zijn om anderen daar op te wijzen! Zo wordt het zaadje van belangenbehartiging tenslotte geplant. Dus wil je iets kwijt? Neem contact met ons op!

Theo Gerritsma: “In instellingen is fors bezuinigd op functies als een transferverpleegkundige. Dan word je naar huis gestuurd en mag je het verder zelf uitzoeken. Voor veel mensen is het een doolhof.”

Lees het verhaal van Theo

Aad Burger: “Bij het maken van nieuwe plannen wordt veel te laat nagedacht over de gevolgen voor mensen die minder fit of mobiel zijn.”

Lees het verhaal van Aad

Tot onze grote spijt kregen we bericht dat Janny van Hoorn-Plooy op 7 april 2023 is overleden. Janny werd 89 jaar. Haar levensverhaal is in onze ogen inspirerend voor velen, jong en oud. We hopen dat het in die geest gelezen wordt.

Lees het verhaal van Janny

Marlies Alvares: “Nu ik niet meer werk, heb ik meer rust, minder stress. Maar ik verveel me geen dag. Ik ben actief in diverse groepen over maatschappelijke vraagstukken en een trouwe kerkganger. En ik wil meer gaan sporten.”

Lees het verhaal van Marlies