sluiten

Waar bent u naar op zoek?

Werkgroep Zorg


Het aantal senioren in de gemeente Utrecht neemt toe. Het beleid is erop gericht dat zij zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Van senioren wordt verwacht dat ze zelf hun eigen zaken regelen zoals op zoek gaan naar activiteiten om het netwerk uit te breiden en de eigen regie in handen houden. Veel aandacht krijgt het vitaal blijven en vitaal oud worden.

Er is veel winst te behalen als senioren blijven bewegen en adviezen ter harte nemen die de gezondheid bevorderen. Echter, er kan een moment aankomen dat de eigen gezondheid achteruit gaat en er (meer) zorg nodig is. De zorgkosten nemen toe. De vraag is wat dit betekent voor de toekomst, in deze veranderende wereld van welzijn en zorg. 

Het gesprek aangaan
De Werkgroep Zorg van U op leeftijd gaat het gesprek aan met ouderen en met organisaties zoals de gemeente en andere organisaties die beleid ontwikkelen voor senioren. Met senioren om te horen wat goed gaat en wat aandacht behoeft. Met gemeente en organisaties om de stem van senioren te laten horen en actief mee te denken bij het tot stand komen van beleid.

Laat je stem horen
Voel je je aangesproken en wil je je stem laten horen? Dat kan door je aan te sluiten bij de werkgroep.

De werkgroep bestaat momenteel uit:
Wilma van der Gaag
Theo Gerritsma
Tineke Kiewiet

Hoe kom ik meer te weten?
Wil je meer informatie of een keertje komen kennismaken? Je bent van harte welkom! Stuur via onderstaande knop een berichtje, en we nemen contact met je op. Of bel ons op maandag of donderdag via 06 8350 5096.

Klik hier om contact te leggen met de werkgroep